Westelijk Handelsterrein

“DATE & DINE” HET NIEUWE DATING CONCEPT VAN ROTTERDAM

PERSBERICHT
Mei 2012

Date & Dine
het nieuwe dating concept van Rotterdam

Het aantal singles in Nederland is hard groeiende, in 2015 zullen naar verwachting  3 miljoen vrijgezellen zijn.  Behalve online daten, singlefeesten en singlereizen wordt er tot op heden weinig gedaan voor singles, zeker op culinair vlak. Het Westelijk Handelsterrein biedt daarom het culi-dating concept Date & Dine.

Op zondag 10 juni 2012 vindt Date & Dine plaats, een evenement voor singles die graag van eten en gezelligheid houden. Tijdens het evenement beleven de singles een gastronomische wandeling bij vier restaurants, terwijl in elk restaurant een andere date zit.

De matches worden voor het evenement gemaakt. Bij de reservering krijgt de single een vragenlijst die ingevuld moet worden om een “basis match” te maken. Daarna wordt de single telefonisch benaderd om de match verder uit te werken. Op het evenement zelf krijgt de single per restaurant te horen waar de volgende date plaatsvindt.

Date & Dine staat in het teken van heerlijk genieten van de diversiteit die het Westelijk Handelsterrein te bieden heeft. Na de gastronomische wandeling worden de singles uitgenodigd om in Club LEF een drankje te doen.

De kaarten zijn vanaf 21 mei te reserveren op
www.wht-rotterdam.nl/agenda/datedine


Datum: Zondag 10 juni 2012
Tijd: 16.00 – 22.00 uur
Locatie: Westelijk Handelsterrein
Adres: Van Vollenhovenstraat 15, Rotterdam
Prijs: € 49,- p.p.
Contact: sales@wht-rotterdam.nl

Comments are closed.

Meer Culinaire evenementen

Proef het Westelijk Handelsterrein – zondag 3 juni 2012

Culinair evenement

Haringparty – vrijdag 15 juni 2012

Haringparty voor genodigden